Roto na veletrhu Fensterbau Frontale 2022

Roto na veletrhu Fensterbau Frontale 2022

Roto posílí oborový veletrh svojí účastí.

Leinfelden-Echterdingen - Společnost Roto Frank okenní a dveřní technologie je první společností, která opětovně vysílá jasný veřejný signál k „Fensterbau Frontale“, jak sdělil celosvětově angažovaný specialista v oblasti okenních a dveřních technologií. Roto patří z dnešního pohledu rozhodně k jednomu z vystavovatelů vůdčího oborového veletrhu, konajícího se od 29. března do  1. dubna 2022.  „Tímto držíme slib, který jsme dali dobře před rokem našim zákazníkům a celému odbornému publiku, a sice pokračovat ve veletrhu“, vysvětluje Marcus Sander pozadí tohoto pozitivního rozhodnutí, které bylo aktuálně učiněno. "Dokazuje to spolehlivost výrobce, kterou oceňují partneři na trhu, a to v těchto bouřlivých dobách především", říká předseda vedení podniku. Sliby dodržujeme nejen v oblasti dodávek a servisu, nýbrž obecně.

Aktuálně převážně úspěšný boj proti pandemii podporuje očekávání, že veletrh, jak je v plánu,  bude možné v roce 2022 uskutečnit formou prezentační akce, a umožnit tak „dlouho chybějící“ komunikaci „tváří v tvář“ na mezinárodní úrovni. Díky brzkému rozhodnutí zúčastnit se tak Roto vysílá další signál „zažité vstřícnosti zákazníkům“. Pro tento účel je opět k dispozici obvyklá výstavní plocha stánku v hale 1 norimberského výstaviště. To jistě navzdory čtyřleté přestávce pomůže zajistit příjemné osobní prostředí pro poskytování informací a dialog.

Nyní je na organizátorech, aby vypracovali bezpečný a atraktivní koncept pro „Fensterbau Frontale“ 2022. „Pokud jde o technologii oken a dveří Roto, na tuto se mohou národní i mezinárodní návštěvníci stabilně spolehnout“,  oznamuje Sander. Konkrétní plánování již začalo.

Zpět