Proč Roto?

Nejste si jisti, kterou technologii kování mezi mnohými dobrými na trhu pro Vaše okna a dveře použít?

My si jisti jsme: Roto je ta nejlepší volba. Poněvadž pro nás jako Vašeho dodavatele kování a servisního partnera mluví mnoho dobrých důvodů!  Roto  systémová řešení přinášejí do budov na celém světě více komfortu, bezpečnosti a atraktivnosti.  Značka Roto je od roku 1935 v oblasti stavebních průmyslových systémových komponent zárukou vynalézavosti a technologického pokroku.  Roto  disponuje celosvětově nejlepším know-how k výrobě kování a k integraci kování do oken a dveří. To Vám umožňuje vyrábět ta nejlepší a cenově nejvýhodnější okna a dveře.  

Nadšení,  které nás pohání a které budete  jako Roto zákazník s námi zažívat stále znovu – nadšení, které celosvětově vytyčuje milníky.

Roto FTT: Ekonomicky silné a spolehlivé

Digitalizace

Spolehlivost

Umění německých inženýrů: inovace, zkušenost, přidaná hodnota

Naše činnost je zaměřena na vytváření hodnoty pro naše zákazníky. Proto neustále rozšiřujeme náš rámec e-businessu vytvářený v posledních letech: S pomocí digitalizace zrychlujeme naše podnikové procesy, zprůhledňujeme je a zaměřujeme se na ně jak interně, tak i směrem k našim zákazníkům.

S našimi zákazníky často spolupracujeme desítky let. Certifikovaná kvalita výrobků je pro nás stěžejní. Tuto zaručují  vlastní zkušební zařízení společnosti Roto, například akreditované Mezinárodní technologické centrum (ITC) v Leinfeldenu.

Náš sortiment výrobků pokrývá kompletní spektrum funkcí stavebního kování pro okna, venkovní a vedlejší vchodové dveře. Portfolio doplňují těsnění, okenní kliky a další vybavení, jako jsou zasklívací podložky.

Technologie kování odolná proti korozi funguje dlouhodobě hladce a bezporuchově. Poskytuje optimální podporu pro hospodárnou výrobu ve vaší výrobě, protože kování lze rychle instalovat a v závislosti na systému je vhodné i pro automatizované výrobní procesy. Sortiment výrobků doplňuje široká nabídka služeb.

Přesnost dodávek

Řízení dodavatelského řetězce: rychlé, štíhlé, přesné

Naše výrobky dodáváme po celém světě včas a v prvotřídní kvalitě. To zaručuje našich 18 mezinárodních certifikovaných výrobních závodů na čtyřech kontinentech, 30 obchodních zastoupení s dalšími exkluzivními obchodními partnery a 31 globálních logistických distribučních center.

Díky optimalizaci koordinace výroby a logistiky můžeme vždy pružně reagovat na vaše požadavky. Naši logistickou koncepci neustále rozvíjíme a pružně přizpůsobujeme. Důležitým základem jsou diskuse o logistice s našimi zákazníky

Technická podpora

Přidaná hodnota: kvalifikovaná, zaměřená na zákazníka, digitální

Během celého životního cyklu oken a dveří jsme vaším partnerem pro dotazy týkající se našeho kování a samozřejmě i náhradních dílů. Naši kvalifikovaní pracovníci vám poskytnou kompetentní podporu a pomohou vám se zavedením nového systému kování do vaší výroby.

V našem akreditovaném Mezinárodním technologickém centru (ITC) v Leinfeldenu-Echterdingenu pro vás otestujeme vaše výrobky podle všech platných norem, včetně odolnosti proti vloupání, těsnosti a dlouhodobé funkčnosti.

Své znalosti o kování Roto si můžete průběžně obnovovat a rozšiřovat pomocí e-learningových programů, které nabízí náš Roto Campus. Veškeré technické dokumenty, jako jsou katalogy, montážní návody a interaktivní montážní videa, najdete na mediálním portálu Roto na našich webových stránkách.

Pomocí našeho online konfigurátoru kování Roto Con Orders si můžete několika kliknutími rychle sestavit sadu kování v 17 jazycích - přizpůsobenou a šitou na míru vašim potřebám.

Chcete optimalizovat své vlastní výrobní procesy? I k tomu nabízíme celou sadu metod, které vám naši konzultanti Roto Lean rádi představí: Využitím veškerého potenciálu, harmonizaci výroby a eliminací úzkých míst v procesech je možné docílit enormního nárůstu výrobní kapacity.

Značka

"German made":

stabilní, spolehlivé, dlouhodobé

Značka Roto  zaručuje dlouhodobou spolupráci založenou na personální a finanční stabilitě. Roto  se rozrůstalo organicky, a proto je i dnes ekonomicky zdravé a má pevnou pozici.

Naše neustálé inovace, vedoucí postavení v oblasti technologií a služeb se vždy zaměřují na praktický přínos pro naše zákazníky – váš užitek. Proto se také vědomě prezentujeme na mezinárodní úrovni jako německá společnost. Naše logo "german made" symbolizuje hodnotový příslib, že všechny procesy, výrobky a služby společnosti Roto vycházejí z německých standardů kvality a hodnoty.

Tisíce patentů na výrobky svědčí o obrovských vývojových zkušenostech lidí ve společnosti Roto a zakládají dobrou pověst technologie, služeb a firemní kultury Roto "german made".

Montážní připravenost

Přesná montáž: rychlá, zjednodušená, systematická

Víme, jak důležité jsou dokonale sladěné díly kování a výrobní procesy, pokud se chcete prosadit na vyspělých trzích s dobrými výrobky a konkurenceschopnými cenami.

Proto nabízíme systémy kování, které usnadňují výrobu. Snadno se s nimi manipuluje, rychle se instalují a lze je flexibilně integrovat do jakéhokoli výrobního procesu. Další výhoda: Díky modularitě systémů kování zůstává počet položek vždy přehledný.

Krátké montážní časy a využití společných dílů jsou zohledněny již při vývoji  systému kování. Příkladem je kování Roto NX Tilt&Turn a posuvné systémy Roto Patio Inowa a Roto Patio Alversa.

Shrnuto a podtrženo: Náš kompletní technologický program urychluje montáž ve vaší výrobě, zefektivňuje vaše procesy a racionalizuje vaše náklady - včetně možnosti plně automatizované výroby.