Roto BAU 2023

Roto BAU 2023

Leinfelden-Echterdingen – Větší komfort a životní standard v každé místnosti - Roto jako spolehlivý výkonný partner výrobců oken a dveří. Specialista na stavební kování to opět dokáže svou prezentací na letošním veletrhu "BAU" v Mnichově.

Na rozšířeném výstavním stánku 303 v hale C4 budou k vidění různé situace v budovách a místnostech. V nich budou představeny varianty kování, které splňují všechny specifické funkční, komfortní a designové požadavky kladené na okna a dveře - ve všech typech otvírání a materiálů, pro všechny typy budov a koncepce místností po celém světě.

V souladu s tím budou k vidění nové funkce a použití otvíravě sklopných systémů kování "Roto NX" a "Roto AL" a také inovativní řešení objektů z hliníkových konstrukcí. Prezentaci doplní programy kování pro stále větší posuvné prvky a estetická řešení dveří. V sérii prezentací pořádaných exklusivně mimo stánek poradí odborníci z "Roto Object Business" také se standardními a speciálními řešeními pro hliníkové okenní konstrukce.

Vítejte v "Roto City"!

Někteří architekti, výrobci a odborníci z oboru již virtuální "Roto City" navštívili. Architektura stánku na veletrhu jim tak může připadat povědomá. Připomíná digitální poradenskou platformu, kterou veletržní stánek oživuje v různých typech budov. Mezinárodní prodejní tým poskytne poradenství ohledně řešení kování a zodpoví veškeré dotazy.

Během šesti dnů veletrhu a navíc i po jeho skončení si bude možné na stánku vystavené novinky paralelně prohlédnout také ve virtuálním "Roto City". Návštěvníci se tak mohou opakovaně zabývat tématy, která jsou pro ně důležitá, a to i po skončení veletrhu. Pokud zákazníci nemohou veletrh navštívit, mají možnost se s tématy veletrhu podrobně seznámit v rámci digitální prohlídky virtuálního konferenčního centra "Roto City" - v čase, který si sami zvolí, a pod vedením poradce společnosti Roto.

Zpět